Uw ultieme Aqua Facial apparaat

AQUA of HYDRA apparaten voor allerlei soorten FACIALS hebben langzaam maar zeker hun intrede gedaan in elke esthetische kliniek. Hun voornaamste doel is de huid in de diepte te reinigen, de poriën te ontstoppen, het oppervlak te verzadigen met antioxidanten, allerlei actieve en hydraterende bestanddelen.

Een hele reeks bijbehorende oplossingen wordt voorgesteld om de huid te verjongen, acne te behandelen, te hydrateren of pigmentvlekken te verwijderen.

Recente studies hebben echter aangetoond dat huidherstel en huidverjonging worden bereikt door een microstroomsysteem dat werkt op elektrolyten. Deze splitsen zich in elektrisch geladen ionen en vergemakkelijken de neuro-immune crosstalk* in de huid via het zenuwstelsel. Deze elektrolyten worden ter plaatse vers opgelost en bevatten geen conserveringsmiddelen. Ze werken op een krachtige manier om de poriën te ontstoppen, het huidoppervlak delicaat te vernieuwen, de lederhuid in de diepte te verjongen en de huid te herstellen met hoogwaardige vers bereide antioxidanten.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en blijvend.

Om deze doelen te bereiken is het REYU Aqua apparaat elektronisch en hydrodynamisch opnieuw ontworpen om het belangrijkste probleem van al deze ‘Water’ gebaseerde gezichtsapparaten, namelijk het verstoppen van de buisjes, te voorkomen.

Bovendien hebben verschillende innovaties het REYU Aqua-apparaat geperfectioneerd en tot de absolute top in zijn soort gemaakt. Er is een ‘Maze’-tip ontwikkeld om de infusie van allerlei oplossingen op een uniforme manier te vergemakkelijken. De oplossingen met elektrolyten circuleren langer en hebben een betere penetratie in de ontworpen MAZE-structuur van de tip.

Een precisieklep regelt een hoeveelheid vloeistof van 10 ml door de buisjes, waardoor de afgifte van de verse oplossingen wordt verfijnd. De containers zijn gemaakt van glas, zodat ze niet chemisch interfereren met de oplossing. Glas is een van de meest edele materialen, dat vloeistoffen kan bevatten die even waardevol zijn als champagne. Het apparaat is fluisterstil en toch krachtig, eenvoudig te bedienen en snel te reinigen. Het ontwerp is compact, functioneel en modern.

De REYU Aqua is klaar voor de ingrediënten van de toekomst, maar kan tegelijkertijd alle huidige vloeistoffen met grote doeltreffendheid verwerken.

Volg REYU, de natuurlijke revolutie, en maak een sprong naar de toekomst.

* Neuroimmune crosstalk in de huid: een delicaat evenwicht dat ontstekingsprocessen stuurt. Anais Roger, Ana Reynders, Guillaume Hoeffel en Sophie Ugolini.